Accesorii schele metalice

Acesorii metalice pentru schele

DE LA PODINI METALICE PANA LA CUPLE ROTATIVE SAU FIXE ORTOGONALE

Compania Edilrent aduce la lumina o gama variata de podini metalice de cea mai buna calitate, alaturi de cuple rotative si cupla fixa ortogonala, oferind astfel o gama variata de solutii din cele mai diverse pentru tehnologiile moderne de constructie folosite in prezent. Astfel, alaturi de schele metalice, fiecare client in parte are nevoie de o gama variata de accesorii care sa asigure atat siguranta muncitorilor, cat si un mediu de lucru care sa creasca productivitatea si in acelasi timp calitatea oricaror lucrari incepute.

Accesorii metalice de cea mai buna calitate, podini metalice si cuple de mai multe feluri

Orice schele metalice au nevoie de o gama variata de cuple pentru a putea fi montate. Compania Edilrent ofera atat cuple rotative pentru montarea schelelor metalice, cat si cuple fixe ortogonale, menite sa asigure o fixare solida, de lunga durata, sigura, care sa nu pericliteze in vreun fel viata muncitorilor, indiferent de sarcina la care este supusa aceasta structura metalica.
Atunci cand vine vorba de podini metalice, Edilrent dispune atat de variante vopsite, cat si galvanizate, in functie de preferinte si nevoi. Mai mult de atat, ele se deosebesc prin latime. In timp ce platforme fixe pentru schele Italia sunt de 50 de centimetri, exista si variante mai mici, de 30 de centimetri, dar care sunt mai usoare. Orice podini metalice sunt realizate din tabla groasa, ranforsata, care rezista in timp si care se deterioreza cu greu.
Orice cuple rotative oferite de compania noastra sunt realizate dupa standardul DIN EN 74, – pentru teava schela cu diametrul de Ø48 m. Avand o greutate de 1.3 kg acestea dispun de un finisaj de galvanizare termica argintie, aceasta avand atat rol de protectie, cat si de design. In prezent, astfel de cuple rotative sunt folosite cel mai des in Romania, fiind usor de montat si de demontat.
In acelasi timp, Edilrent dispune de cuple fixe ortogonale produse in UE dupa standardul DIN EN 74, de asemenea pentru teava schela metalica cu diametrul de Ø48 m. Aceste produse beneficiaza de un unghi de cuplare de 90 grade si de o greutate de 1.2 kg, avand un finisaj galvanizat termic zincat argintiu.

Produse de calitate, la preturi corecte

Toate accesoriile de schele propuse de Edilrent sunt de cea mai buna calitate, fiind extrem de practice si usor de montat. Mai mult de atat, fiecare client in parte beneficiaza de asistenta gratuita in alegerea celor mai bune solutii pentru problemele sale, indiferent care ar fi acestea. Cu toate ca sediul firmei se afla in Sibiu, ele pot fi livrate in toata tara in functie de nevoie. In acelasi timp, preturile sunt dintre cele mai corecte si corespund in totalitate calitatii produselor si serviciilor oferite.

EnglishItalianRomanian