Cofraje metalice

Cofrajele metalice de la Edilrent,

CALITATE SI SERIOZITATE CU FIECARE PRODUS IN PARTE

Compania Edilrent pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de cofraje metalice, noi si second hand, importate din Italia. Aceste produse beneficiaza de o rama de otel galvanizata termic, sau otel vopsit, care dispun de film fenolic in contact cu betonul. Echipa acestei firme ofera solutii bazate pe sisteme de cofrare cu o greutate redusa, lucru care confera o manuire mai usoara, fara sa fie neaparat nevoie de utilizarea unor macarale sau alte utilaje de mare tonaj in santier.

Produse de calitate pentru lucrari perfecte la preturi corecte

Edilrent s-a adresat inca de la inceput acelor companii de constructii care doresc sa beneficieze de produse de calitate, la preturi corecte, extrem de fiabile si de folositoare pe orice santier. Orice cofraje metalice comercializate sau inchiriate de aceasta companie pot sa ofere exact aceste calitati. Astfel, este vorba de cofraje metalice Destil, perfect compatibile sistemelor de cofrare Doka Framax. Acestea sunt sisteme de cofraje metalice complete realizate dupa proiect cu rama din otel galvanizat termic si cu film fenolic in contact cu betonul. Cu toate acestea, fiecare produse in parte se adreseaza unui anumit tip de lucrari, pornind de la fundatii si elevatii, pana la coloane, cataratoare, cat si pentru proiecte speciale, cum ar fi poduri, drumuri sau cladiri cu un aspect unic.

Cofraje metalice, alaturi de accesorii dintre cele mai diverse

Intr-un final, fiecare client in parte cauta cele mai bune produse cu preturi cat mai accesibile. Edilrent intelege nevoile pietei actuale, motiv pentru care pune la dispozitia companiilor interesate o gama variata de cofraje metalice, alaturi de accesorii perfecte, pornind de la piulite si bare, pana la fileturi, buloane si saibe. Un aspect important pe care fiecare client in parte trebuie sa il ia in calcul se refera la intretinerea cofrajelor, fie ele noi sau second hand. Astfel, este necesara utilizarea decofrolului, alaturi de o masina pentru curatarea placilor cofrant. In acest mod, ele vor rezista pentru o lunga perioada de timp fara sa se deterioreze, putand fi folosite in cadrul mai multori lucrari. Orice cofraje metalice sunt mai rezistente decat cele din lemn si ofera o protectie mai buna, alaturi de o calitate mai inalta a fiecarui proiect in parte. In prezent, piata abunda de solutii atunci cand vine vorba de cofraje, iar fiecare client in parte trebuie sa aleaga acele sisteme care i se potrivesc cel mai bine, atat prin prisma nevoilor pe care le are, cat si prin importanta lucrarii pe care o are de finalizat.

Edilrent, un pas inainte in industria constructiilor

Orice cofraje metalice oferite de aceasta companie reusesc sa satisfaca cele mai drastice cerinte din domeniul constructiilor, concomitent cu o serie de preturi corecte, dintre cele mai mici de pe piata. In acelasi timp, fiecare cofrag in parte, fie el nou sau second hand, dispune de o cercetare atenta si de o garantie de durata. Edilrent se adreseaza tuturor constructorilor pentru care lucrarile de calitate inseamna totul, acei oameni care vor o Romanie mai buna.

EnglishItalianRomanian