Popi metalici second-hand

Popi metalici second-hand de cea mai buna calitate

Un lucru este sigur, in prezent, nu se pot sustine si turna placi de beton in constructii fara popi metalici second hand. Asfel, de multe ori, se folosesc atat popi noi, cat si la mana a doua, pentru a reduce costurile si pentru a face fata cerintelor actuale de calitate si siguranta. Acesta este motivul pentru care Edilrent ofera o gama variata de astfel de produse, extrem de necesare si de folositoare fiecarei firme de constructie care vrea sa se afirme si doreste sa termine cu bine orice lucrare in parte. Chiar si asa, de multe ori, alegerea celor mai potrivite produse poate sa fie o decizie grea, mai ales pentru acei oameni care nu stiu cum sa deosebeasca un pop bun, de unul extrem de uzat.

Edilrent, un nou mod de a construi in Romania

Alegerea unor popi metalici second hand de calitate se poate face cu usurinta, mai ales daca beneficiezi de ajutorul profesional oferit de echipa Edilrent. Astfel, se vor alege doar acele produse care nu sunt extrem de uzate si care pot fi folosite in continuare in siguranta. In acelasi timp, se va lua in calcul achizitionarea de popi metalici second hand galvanizati termic care rezista la intemperii si la rugina si care au o grosime a metalului ce depaseste2.50 milimetri, astfel incat sa poata sustine o placa de beton potrivita. Mai mult, amplasarea lor se va face intru-un mod calculat, astfel incat sa nu fie solicitati la maxim si sa poata sustine betonul proaspat turnat. Incercand constant sa ofere cele mai bune solutii, Edilrent a reusit sa isi faca un renume pe piata de profil din Romania.

Cum sa alegi cei mai potrivit popi metalici second hand

In prezent, Edilrent importa, achizitioneaza si vinde popi metalici second hand, direct din stoc, sau la comanda. Destnati turnarii placilor de beton, acestia trebuie sa fie extrem de rezistenti. Chiar si asa, exista o serie de cerinte pe care acestia trebuie sa le indeplineasca pentru a fi considerati inca folositori si benefici lucrarilor de constructie. De multe ori, pretul depinde explicit de clitatea pe care orice popi metalici second hand o ofera. In primul rand, fiecare client trebuie sa ia in calcul grosimea metalului din care este facuta teava, concomitent cu lungimea pe care acesta o are fie atunci cand este strans, fie cand este extins. Mai mult, trebuie sa se ia in considerare atat vechimea lui, cat si uzura. De asemenea, constructorii pretentiosi trebuie sa verifice si filetul acestora. De regula, popii nu trebuie extinsi la maxim atunci cand sunt folositi deoarece acestia pot sa cedeze, adica sa se curbeze in momente critice ale turnarii placii, din cauza greutatii betonului. In timp ce multe persoane aleg sa faca o economie initiala si sa achizitioneze mai putini popi, intr-un final ei ajung sa creeze dupa cum se spune in limbajul de specialitate o adevarata „padure”, alaturi de numeroase grinzi de cherestea folosite pentru a sustine si a completa suprafata placii.

EnglishItalianRomanian