Schele metalice

Schele metalice de la Edilrent

SIGURANTA UNOR LUCRARI DE CALITATE LA PRETURI CORECTE

Compania Edilrent ofera o gama variata de schele metalice de inchiriat pornind de la modelul CETA, pana la schele DALMINE si schele model ITALIA, toate perfect functionale, la cele mai mici preturi, destinate acelor companii de constructii care au nevoie de astfel de produse dar nu doresc sa le cumpere, ci doar sa le foloseasca. Astfel, compania noastra ofera atat cadrul de schela, cat si laterale de schela cu scara inclusa in structura initiala, cu diferite dimensiuni. Inaltimea acestor produse poate atinge doi metri, avand de asemenea o latime de un metru. In acelasi timp, aceste sisteme extrem de sigure beneficiaza de bare laterale si ranforsare lungi de doi sau trei metri, in functie de modul in care sunt montate. La acestea se adauga diagonale in X, de asemenea de de doi sau trei metri lungime. Alaturi de acestea, se ofera podini si platforme fixe, vopsite, late de 50 de centimetri, cu lungimi variabile. In acelasi timp, se pot oferi si platforme sau podine fixe cu scara, galvanizate. In acelasi timp, clientii pot beneficia in mod separat de o gama variata de accesorii care pot sa usureze munca si sa ofere un grad de siguranta mai ridicat. Pornind de la elemente de protectie la cadere, cu filet, destinate sustinerii barelor de protectie, pana la bare de protectie propriu zise si picioare de schele metalice, toate pot fi comandate prin intermediul acestei companii la cele mai mici preturi. Nu in ultimul rand, se pot inchiria picioare de schela fixe sau reglabile, vopsite sau galvanizate, concomitent cu roti rotative, ancoraje sau cuplaje.

Schela metalica ceta

Schela metalica dalmine

201403100707131-768x576

Tipuri de schele pentru orice fel de lucrare prin Edilrent

Fiecare tip de schela in parte se adreseaza unui anumit tip de lucrare in parte, avand atat anumite caracteristici benefice, cat la cateva dezavantaje pe care fiecare client in parte trebuie sa le ia in considerare. Astfel, in timp ce anumite schele metalice sunt mai usoare si pot fi montate mai repede, ele nu pot permite un montaj mai lung intre cadre, astfel ca nu duc la o acoperire mai lunga intre schelele montate. Cu toate acestea, exista si modele cu cadrul lateral protejat si ranforsat, acestea putand fi folosite si pentru schele de interior. In acelasi timp, toate aceste produse ofera o siguranta sporita, mai ales ca podinele sunt din tabla groasa si ranforsata, lucru care asigura sustinerea potrivita atat pentru angajati, cat si pentru diferite materiale de constructie.

Preturi mici si calitate ridicata cu orice schele metalice comandate

Cu sediul in Sibiu, Edilrent pune la dispozitia clientilor din toata tara o gama variata de produse din domeniu constructiilor care pot fi inchiriate cu usurinta, la preturi corecte, corelate cu calitatea oricaror schele metalice oferite. In acelasi timp, fiecare client in parte beneficiaza de asistenta indelungata astfel incat sa poata beneficia de cele mai bune solutii pentru problemele pe care le are. Incercand constant sa ofere cele mai bune produse de pe piata aceasta companie a devenit intru-un timp foarte scurt principala alegere a constructorilor.

EnglishItalianRomanian