Cupla fixa ortogonala

Compania noastra va pune la dispozitie cupla fixa ortogonala de cea mai buna calitate, folosita in domeniul constructiilor. Cuplele se mai denumesc popular si „nuci” de catre muncitorii din constructii si acestea sunt folosite la montarea schelelor metalice. Produsele noastre sunt fabricate in conformitate cu standardele europene, astfel ca acestea asigura o prindere sigura si precisa. Aceste cuple fixe ortogonale sunt potrivite pentru fixarea barelor de schela in unghi de 90 de grade si ambele elemente se utilizeaza pentru tevile de schela cu diametru de 48 mm.

cupla-fixa

Produsele pe care vi le oferim sunt deosebit de rezistente si durabile in timp, astfel ca nu exista riscuri de accidente, ce pot sa apara in urma unei asamblari incorecte a schelei metalice. Acestea sunt fabricate din materiale de inalta calitate, sunt galvanizate termic si au culoare argintie. De asemenea, sunt prevazute cu suruburi ale caror diametru este de 14mm si piulite cu diametru 22mm. Produsele sunt comercializate la bucata, iar pretul de achizitie este unul foarte rentabil.

Noi te ajutam sa construiesti in conditii de maxima siguranta. Asadar, alege produsele noastre si veti avea certitudinea unor lucrari rezistente in timp. Va asteptam!

EnglishItalianRomanian