Despre noi

Edilrent este in prezent un nume important in industria constructiilor, fiind considerat unul intre cei mai prolifici importatori si distribuitori de utilaje, respectiv echipamente second hand intrebuintate in domeniul constructiilor, atat din Transilvania, cat si din tara.

Informatii despre Edilrent

Dispunand de mijloace tehnologice moderne, bazate pe ultimele inovatii din domeniu, Edilrent a reusit sa se impuna pe piata de profil, beneficiind in acelasi timp de preturi corecte, corelate la calitatea pe care o ofera prin fiecare serviciu sau produs pus la dispozitia clientilor sai, fie ei persoane fizice sau companii.

Produsele aceste companii se adreseaza atat proiectelor ce vizeaza drumurile civile, cat si a altor lucrari de terasament si nu numai, oferind o gama variata de sisteme complete destinate celor mai noi tehnologii de constructie.

Avand sediul in Sibiu, direct in centrul tarii, aceasta companie are legaturi stranse cu parteneri din toata Romania. Astfel, in prezent, acest brand importa din Italia utilajele destinate constructiilor, oferindu-le spre vanzare direct din propriul depozit. Mai mult de atat, la cerere, poate oferi clientilor romani si produse speciale, pe baza de comanda, in cel mai scurt timp cu putinta.

 

Oferta este una extrem de variata cuprinzant o gama completa de utilaje, pornind de la excavatoare, atat pe senile, cat si pe pneuri, pana la buldozere, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale, statii de sortare si betoane, camioane, macarale, schele metalice, popi metalici, parapeti impotriva prabusirii malurilor, etc. Datorita portofoliului foarte diversificat, Edilrent a reusit de-a lungul timpului sa raspunda cu succes oricaror cerinte si nevoi pe care clientii sai le-au avut. Mai mult de atat, satisfactia a fost maxima de fiecare data.

  • Intelegand cu adevarat nevoile companiilor de a beneficia de utilaje si echipamente de calitate la preturi corecte, Edilrent pune la dispozitia lor numeroase produse second hand intr-o stare foarte buna, cu garantie, asigurand performanta si fiabilitate de care fiecare firma are nevoie pentru a duce la bun sfarsit proiecte de calitate, la preturi mai mici.
  • Chiar daca au mai fost folosite, aceste utilaje si echipamente corespund tuturor normelor in vigoare, fiind in acelasi timp avantajoase din punct de vedere al costurilor de achizitionare. Edilrent distribuie in prezent utilaje de constructii in toata Romania, fiind un partener de incredere pentru mii de persoanele juridice care isi desfasoara activitatea in acest domeniu si care de-a lungul timpului au gasit in aceasta companie un partener de incredere, demn de luat in seama, care isi respecta promisiunile de fiecare data.
  • Incercand constant sa puna la dispozitia persoanelor interesate produsele dorite, Edilrent reuseste de fiecare data sa ofere alaturi de preturi mici si calitate maxima. Astfel, pornind de la siguranta conferita muncitorilor, pana la fiabilitatea si consumul redus de combustibil al utilajelor, fiecare aspect in parte este luat in considerare atunci cand vine vorba de solutii complete si complexe. Fiind vorba de un serviciu B2B, Edilrent doreste sa isi diversifice mereu clientela si sa aduca pe piata autohtona standardele europene de calitate si siguranta, intru-un cadrul care beneficiaza de o comunicare transparenta si de un parteneriat de lunga durata.
EnglishItalianRomanian