Podini metalici

Compania noastra va pune la dispozitie podini metalice realizate din tabla zincata la cald, pentru o rezistenta crescuta. Acestea reprezinta una dintre componentele de baza ale schelei metalice si permit muncitorilor sa isi desfasoare activitatea, fiind suprafata lor de lucru. Puteti opta fie pentru podina metalica fixa, fie pentru modelul de podina metalica cu trapa, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Platforma de lucru sau podina metalica are o suprafata antiderapanta si este prevazuta la capete cu dispozitive speciale pentru fixare pe cadrele verticale. Pentru ca muncitorii sa se bucure de stabilitate maxima in timpul lucrului, aceste platforme sunt dotate cu mai multe elemente de siguranta in partea de jos. Sunt deosebit de rezistente la agentii corozivi datorita stratului de zinc la cald si ofera conditii optime de lucru.

In ceea ce priveste modelul de podina metalica cu trapa, aceasta este similara cu podina standard, singura diferenta fiind o trapa prinsa cu doua balamale de cadrul metalic. Mai exact, acest tip de podina este utilizata acolo unde se doreste accesul intre nivele cu ajutorul unor scari speciale pentru schele. Montajul si demontajul se realizeaza extrem de rapid, fara utilaje sau instalatii de ridicat complexe.

Va asteptam cu preturi competitive si cea mai buna calitate!Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

EnglishItalianRomanian