Generatoare de curent

Alege generatoare de curent de la Edil Rent,

UN PARTENER DE INCREDERE PENTRU CEI CARE DORESC PERFORMANTA!

Eldirent va pune la dispozitie o gama variata de generatoare de curent fiabile, potrivite pentru numeroase aplicatii. Generatoarele de curent sunt aparate formate din alternatoare de curent si monitoare termice, montate pe un suport metalic. Acestea sunt prevazute cu suporti antivibratii si panouri de comanda. In functie de necesitati, puteti opta pentru generatoare de curent electric de la 1 kVA pana la cateva mii. Pentru a beneficia de performanta dorita, este important sa stiti obiectivul care va fi deservit de catre generator, iar pentru acest lucru, echipa noastra va sta la dispozitie cu asistenta de specialitate.

Tipuri de generatoare de curent

Pentru a raspunde chiar si celor mai exigente cerinte, comercializam generatoare de curent electric fixe si mobile, monofazate si trifazate. Cele fixe sunt ideale pentru locuinte si pot fi utilizate ori de cate ori aveti nevoie de energie electrica. Generatoarele mobile sunt destinate in special situatiilor de urgenta in locatii greu accesibile. Acestea necesita transport, imstalare si alimentare cu combustibil.
De asemenea, generatoarele trebuie sa fie compatibile cu tipul de energie folosit de tabloul de alimentare a retelei electrice. Un generator monofazat va produce energie de 230 V, in timp ce un generator trifazat are o capacitate de 230/40 V. Amperajul generatorului se va stabili tot in functie de tabloul electric. Nu uitati ca puterea la generator trebuie sa fie mai mare cu 30{081a988985a0c9283a4f3c1c871131ea3d716ea7612ebb0a35a25be21f42fd95} decat puterea de care aveti dumneavoastra nevoie.
Carburantul utilizat este o decizie importanta, intrucat acest aspect poate influenta costurile si randamentul generatorului. Tipul de carburant este determinat de catre puterea necesara , astfel ca benzina este pentru puteri mai mici de 4 kVA, iar motoarele diesel sunt destinate puterii mai mari de 15 kVA. Si desigur, automatizarea reprezinta o dotare necesara pentru un nivel mai ridicat de confort in exploatare, dar si siguranta.

Achizitioneaza generatoare de curent electric de calitate!

Edil Rent va asteapta cu cele mai bune oferte de generatoare de curent electric, scopul nostru fiind satisfacerea clientului prin calitate, diversitate si promptitudine. Astfel, indiferent de tipul de generator de care aveti nevoie, la noi veti putea gasi modelul corespunzator la cele mai competitive preturi. In plus, beneficiati de consultanta si cele mai bune recomandari din partea specialistilor nostri. Va asteptam!

Edilrent, produse de calitate la preturi corecte cu orice popi metalici noi

Astfel, compania Edirent pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de popi metalici noi de mai multe tipuri, pornind de la cei gavanizati termic, pana la popi rezistenti la intemperii sau la rugina. In acest mod, se asigura folosirea lor indelungata, concomitent cu o calitate extinsa a lucrarilor de turnare de placi de beton, atat pentru blocuri sau case, cat si pentru alte tipuri de constructii civile sau industriale. Un aspect important al acestora este determinat de grosimea pe care metalul o are. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat popul este mai bun. De exemplu, o serie de popi metalici noi considerati de calitate trebuie sa aiba o grosime a tablei din care este fabricata teava de cel putin 2.5 milimetri sau chiar mai multe.

EnglishItalianRomanian