Popi metalici noi

Edilrent, popi metalici

LA PRETURI CU ADEVARAT CONVENABILE

Compania Edirent a reusit de-a lungul timpului sa isi faca un renume pe piata autohtona de constructii atunci cand vine vorba de popi metalici noi. Astfel, in prezent, acest brand importa, vinde si inchiriaza astfel de produse destinate sutinerii si turnarii placilor de beton in constructii intr-un mod facil si performant. Fiecare firma din acest domeniu trebuie sa determine inainte de inceperea lucrarilor care este necesarul de astfel de echipamente. In caz contrar, orice placa de beton poate sa cedeze si sa nu corespunda cerintelor. Cu toate acestea, alegerea celor mai potrivite solutii consta de multe ori intr-un ansamblu de caracteristici pe care orice popi metalici noi trebuie sa le aiba.

Cum sa alegi cei mai buni popi metalici noi

Orice popi metalici noi se diferentiaza atat prin grosimea tablei din care este facuta teava, cat si prin lungimea popului in momentul in care este extins sau strans. Mai mult, daca produsele nu sunt noi, trebuie sa se ia in considerare atat vechimea, cat si uzura. In acelasi timp, trebuie sa se verifice si filetul. De exemplu, la turnarea unei placi de trei metri inaltime, cu o grosime de aproximativ 15 centimetri grosime nu se pot folosi popi de trei metri aflati la extinderea lor maxima deoarece, sub greutatea betonului acestia se pot curba, lucru care poate distruge o lucrare de abia inceputa. Cu toate ca multe firme aleg sa faca rabat la calitate si sa mizeze pe economie, de multe ori, astfel de greseli sunt extre de scumpe deoarece este nevoie de achizitionarea unor popi metalici noi pentru a sustine popii vechi. In acelasi timp, multe companii ajung sa foloseasca grinzi de cherestea, lucru deloc profesional si de o calitate indoielnica.

Idei creative pentru constructii complexe

Incercand constant sa ofere cele mai bune solutii constructorilor din Romania, compania Edilrent pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de produse, din cele mai diverse, care vin in ajutorul acelor companii ce doresc lucrari de calitate, la preturi corecte, care sa corespunda standardelor de siguranta actuale si care sa ofere clientilor si partenerilor increderea de care acestia au nevoie pentru a continua colaborarea pentru o perioada cat mai lunga.

Edilrent, produse de calitate la preturi corecte cu orice popi metalici noi

Astfel, compania Edirent pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de popi metalici noi de mai multe tipuri, pornind de la cei gavanizati termic, pana la popi rezistenti la intemperii sau la rugina. In acest mod, se asigura folosirea lor indelungata, concomitent cu o calitate extinsa a lucrarilor de turnare de placi de beton, atat pentru blocuri sau case, cat si pentru alte tipuri de constructii civile sau industriale. Un aspect important al acestora este determinat de grosimea pe care metalul o are. Cu cat aceasta este mai mare, cu atat popul este mai bun. De exemplu, o serie de popi metalici noi considerati de calitate trebuie sa aiba o grosime a tablei din care este fabricata teava de cel putin 2.5 milimetri sau chiar mai multe.

EnglishItalianRomanian